Rotary Hattem-Heerde, 22 juni 2012

Het Spel


Deze bijzondere golfwedstrijd wordt gespeeld op basis van een teamwedstrijd met maximaal 4 spelers per flight. We spelen Superbal, ook wel bekend als ( Mexican, Texas of Ambrosius Scramble Strokeplay )
Een wedstrijd waarbij drie of 4 spelers een team vormen. Allen slaan af. Vervolgens slaan alle spelers hun tweede slag vanaf de plaats waar de beste bal ligt. De derde slag wordt door alle spelers gedaan vanaf de plaats waar de beste tweede slag is tercht gekomen, en zo voort totdat de hole is uitgespeeld.

Verplichting; over 18 holes moet bij een team van 3 spelers tenminste 5 maal de tweede slag worden gedaan vanaf de plek waar de afslag van speler A, B of C is terecht gekomen. Daarna wordt weer de beste bal gekozen vanaf de plaats waar de tweede slag is terecht gekomen. Bij een team van 4 spelers is deze verplichting tenminste 4 maal.
Het team met de laagste Netto score over 18 holes is winnaar.
Handicap verrekening; Bruto score minus (som van alle Playing handicaps : aantal spelers) maal 1/2 = Netto score.

Gezelligheid


Natuurlijk ontbreekt de gezelligheid niet. Voor en na de wedstrijd ontvangen de leden van Rotary Hattem-Heerde u bij De Hattemse Golf- & Country Club.
Na afloop van de wedstrijd is er een borrel, gevolgd door een aangenaam diner. Tijdens het diner vindt de prijsuitreiking plaats.
Er is dus volop gelegenheid om op informele wijze met de andere deelnemers in contact te komen.


Praktische informatie


Datum: Vrijdag 22 Juni 2012
Starttijd: Ontvangst vanaf 11:30 uur. Shotgun om 13:00 uur

Startpunt: De Hattemse Golf- & Country Club
Veenwal 11 8051 AS Hattem
038 4441909


Spelvorm: 25 teams met max. 4 personen. Fourball better ball.

Kosten: € 900 per team. Hierbij zijn lunch en diner inbegrepen.

Inschrijving: Inschrijven kan per mail of brief met het inschrijfformulier op deze site. Gezien de te verwachten grote belangstelling zal de volgorde van betaling de inschrijflijst bepalen. De inschrijving wordt definitief na ontvangst betaling.
Informatie: Alle deelnemende bedrijven ontvangen tijdig een overzicht van de deelnemende teams. Het is toegestaan maximaal 2 niet golfende meewandelaars per team uit te nodigen.